De definitieve gids voor Sanitairreiniging

Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, mag aangewend geraken voor reinigen en ontkalken met handige wasruimte oppervlakken.

SANI 700 is een geur neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker voor onder meer toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks

Direct raadgeving Aarzel ook niet om contact betreffende ons op te nemen. Wij mogen u dan ook alles zeggen aan het collectie, prijzen, levertijden en een mogelijkheden teneinde monsters op te vragen.

einigers wegens het bevechten van hardnekkige kalkvorming.  Allemaal over de service

Sanitairreiniger met bacterie- culturen die vanwege stankafbraak wensen. De aangename parfumering zorgt voor een langdurige frisse lucht. Dit product wordt onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

CleanDeal biedt een uiteenlopend assortiment aan sanitairreinigers, welke een hygiëne in sanitaire ruimten zodra badkamers en toiletten, uitstekend waarborgen.

Breed, diep bed betreffende instelbare veiligheidsriem. Opvouwbaar ontwerp heeft perfect gebruik van de ruimte. Gemakkelijk te bereiken aluminium haken aan beide kanten om eenvoudig bij de luiertas te kunnen terwijl kind veilig blijft liggen. Ingebouwde schap biedt plaats voor babypoeder en andere korte voorwerpen.

Meteen advies Aarzel ook niet teneinde contact betreffende het op te nemen. Wij mogen u dan ook alles zeggen over het collectie, prijzen, levertijden en de opties om monsters op te vragen.

We hebben wegens alle soorten ondernemers, industrieën, horeca en schoonmaakbedrijven sanitairreinigers en reinigingsmiddelen die wij tevens alsnog eens uit voorraad mogen leveren! Zo beschikken over wij wegens iedere bedrijfssituatie passende producten en duurzame oplossingen.

Volmaakt voor desinfectie in combinatie met de Desinfectie foamspray 2036094. Toepassing biociden betrouwbaar. Lees vóór behandeling in het begin het etiket en de productinformatie.

Altijd indien 1e op de hoogte betreffende nieuwe producten, aanbiedingen en meer! Schrijf jouw nu in voor de nieuwsbrief!

Bestemd voor vele toepassingen. Maak een helft website met een doek vochtig met water en reinig het oppervlak.

Altijd zodra 1e op een hoogte aangaande andere producten, koopjes en meer! Schrijf jouw meteen in vanwege een nieuwsbrief!

De andere Slim Jim betreffende luchtsleuven zorgt voor een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, verminder inspanningen en verlaag een arbeidskosten. Tal over innovatieve oplossingen verwerkt in één product!

In het assortiment vindt u zowel dagelijkse ingeval periodieke reinigers. De dagelijkse reinigingsmiddelen zijn bestemd vanwege dit verminderen met vet, vuil en lichte kalkaanslag; een periodieke reinigers wegens dit bevechten over hardnekkige kalkvorming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *